تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک:
مواد لازم
روغن مایع......................5 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده.................... 3 عدد
هویج خلالی کرده...................6 عدد
شکر...................1 قاشق سوپخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان خرد کرده................1 کیلوگرم
فلفل.............یکچهارم قاشق چایخوری
برنج...............دو و نیم پیمانه
آب جوش............سه و نیم پیمانه
بیشتر بخوانید:
نودل با مرغ
سوپ سیبزمینی و عدس
لقمههای براکلی، مرغ و سیبزمینی
روش تهیه
روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه پیاز، هویج و شکر را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. سپس مرغ را بدون هم زدن روی پیاز و هویج بگذارید. روی مرغ فلفل بپاشید. مرغ را بپزید. حالا به آرامی مرغ را برگردانید و بگذارید کمی بپزد. اکنون برنج را بدون هم زدن روی مرغ بریزید و آن را به طور یکنواخت روی مرغ پخش کنید. اینک آب جوش را بیفزایید و حرارت را کم کنید و درِ ظرف را بگذارید. بعد از حدود 15 دقیقه، با انتهای قاشق چوبی، 6 تا 7 سوراخ در برنج تا پایین ظرف ایجاد کنید. درِ ظرف را ببندید و 20 تا 25 دقیقه بپزید تا آب غذا کشیده و برنج نرم شود. هنگام سرو، غذا را برعکس لایههای ریخته شده در ظرف مناسبی بریزید؛ به این صورت که ابتدا برنج، بعد مرغ، بعد سبزیجات را در بشقابها بریزید.