Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:01

20
فروردین
فریتاتای پنیری

فریتاتای پنیری

تخم‌مرغ، شیر، نمک، فلفل و جعفری را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آرد و بیکینگ‌پودر را کم‌کم بیفزایید و ترکیب کنید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود. سپس پنیر را افزوده و با خمیر ترکیب کنید.

 اعظم گلزارمنش

مواد لازم برای 10 عدد

تخم‌مرغ همزده2 عدد
شیر1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری ریز خرد کرده50 گرم
آردحدودا 3 تا 5/3 پیمانه
بیکینگ‌پودر1 قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده کرده دالیا150 گرم
روغن به میزان لازم

روش تهیه
تخم‌مرغ، شیر، نمک، فلفل و جعفری را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آرد و بیکینگ‌پودر را کم‌کم بیفزایید و ترکیب کنید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود. سپس پنیر را افزوده و با خمیر ترکیب کنید. حالا خمیر را به مدت 30 دقیقه استراحت دهید. اینک خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم کنید و با دست مرطوب، مطابق شکل به آن فرم دهید و آن را در روغن داغ فراوان سرخ کنید و به همراه سبزیجات بیارایید.


یادآوری: در اینجا نیمی از مواد استفاده شده‌اند.

 

بیشتر بخوانید:

پیراشکی پنیری

کوفته‌ پنیری با سس مخصوص + طرز تهیه

سوفلۀ‌ بادمجان‌سوخاری

برچسب ها: اعظم گلزارمنش، پنیر موزارلا، زندگی آنلاین، فریتاتای پنیری، طرز تهیه فریتاتای پنیری تعداد بازديد: 409 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز