تحریریه زندگی آنلاین - کیان رنجبر :
مواد لازم براى 4 نفر
بادمجان کبابی 4 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آرد گندم 100 گرم
تخممرغ همزده 3 عدد
پودر سوخاری 150 گرم
روغن به میزان لازم
سس سفید 100 گرم
پنیر موزارلا رنده کرده 80 گرم
سفیدة تخممرغ زده و پوک شده 3 عدد
بیشتر بخوانید:
برگر فرانسوی
طرز تهیه سوسیس خانگی
ساج قاوورماسی + طرز تهیه
روشتهیه
بادمجانها را پس از کبابی کردن پوستشان را جدا کنید و با کف دست اندکی پهن کرده، نمک و فلفل رویشان بپاشید. آنگاه به آرد گندم آغشته کنید سپس در تخممرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن بسیار کم در تابه سرخ کنید تا سطح آن تغییر رنگ پیدا کند. اینک روی هر کدام را ابتدا با سس و بعد اندکی پنیر و سفیدة تخممرغ بیارائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 الی 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.