Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:11

7
فروردین
سوفلۀ‌ بادمجان‌سوخاری

سوفلۀ‌  بادمجان‌سوخاری

بادمجان‌‌ها را پس از کبابی کردن پوستشان را جدا کنید و با کف دست اندکی پهن کرده، نمک و فلفل رویشان بپاشید.

تحریریه زندگی آنلاین - کیان رنجبر :

مواد لازم  براى  4 نفر

 بادمجان کبابی     4 عدد
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
آرد گندم      100 گرم
تخم‌مرغ همزده      3 عدد
پودر سوخاری       150 گرم
روغن     به میزان لازم
سس سفید     100 گرم
پنیر موزارلا رنده کرده      80 گرم
سفیدة‌ تخم‌مرغ زده و پوک شده     3 عدد

 

بیشتر بخوانید:

برگر فرانسوی

طرز تهیه سوسیس خانگی

ساج قاوورماسی + طرز تهیه

روش‌تهیه

 بادمجان‌‌ها را پس از کبابی کردن پوستشان را جدا کنید و با کف دست اندکی پهن کرده، نمک و فلفل رویشان بپاشید. آن‌گاه به آرد گندم آغشته کنید سپس در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن بسیار کم در تابه سرخ کنید تا سطح آن تغییر رنگ پیدا کند. اینک روی هر کدام را ابتدا با سس و بعد اندکی پنیر و سفیدة تخم‌مرغ بیارائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 الی 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

برچسب ها: غذاهای فوری، آموزش آشپزی، بادمجان، زندگی آنلاین، کیان رنجبر، سوفله بادمجان سوخاری، طرز تهیه سوفله بادمجان تعداد بازديد: 484 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز