مواد لازم
روغن آفتابگردانیک و نیم قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط
فلفل قرمز خرد کرده یک دوم عدد
سیب پوست گرفته و خرد کرده1 عدد
سینه مرغ خرد کرده2 عدد
پودر کارییکدوم قاشق چایخوری
ادویه گرامماسالایکدوم قاشق چایخوری
شیر 300 میلیلیتر
آب مرغ 100 میلیلیتر
آب پرتقال یک پیمانه (250 میلیلیتر)
ذرت پخته یکسوم پیمانه
نخودفرنگی پخته50 گرم
آبلیمو2 قاشق چایخوری
آرد ذرت1 قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:
سوپ کدو حلوایی و سیب
پوره زردک، گلابی و هویج
خورش کدو حلوایی و کاری
روش تهیه
روغن را در تابهای بریزید و پیاز و فلفل قرمز را تفت دهید. آنگاه سیب را بیفزایید و 2 دقیقه تفت دهید.سپس مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. سپس پودر کاری و گرامماسالا، شیر، آب مرغ، آب پرتقال و ذرت را بیفزایید. حالا آن را به جوش بیاورید و بگذارید 3 دقیقه به آرامی بجوشد. اکنون نخود فرنگی و آبلیمو را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه بپزید.
سپس آرد ذرت را با 2 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید و آن را بیفزایید و هم بزنید تا غلیظ شود. شما میتوانید این غذا را همراه با برنج به فرزند خود بدهید.