تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
6 تا 9 ماه
مواد لازم برای 2 نفر
هویج 1 عدد کوچک
زردک 1 عدد کوچک
گلابی خرد کرده 1 عدد کوچک
آب 250 میلیلیتر
روش تهیه پوره زردک، گلابی و هویج
هویج و زردک را پوست بگیرید و خرد کنید.
آنگاه 15 تا 20 دقیقه با آب در قابلمه مناسبی بپزید.
در اواخر پخت گلابی را بیفزایید و اجازه دهید گلابی هم قدری نرم شود و آب باقیمانده به 3 تا 4 قاشق سوپخوری برسد.
سپس تمام مواد را در مخلوطکن بریزید و آن را به همراه آب باقیمانده میکس کنید. اینک پوره آماده مصرف میباشد.
بیشتر بخوانید:
پوره مرغ و برنج به همراه موز
پوره اسفناج و هویج