Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:05

5
دی
پوره زردک، گلابی و هویج

پوره زردک، گلابی و هویج

هویج و زردک را پوست بگیرید و خرد کنید. آن‌گاه 15 تا 20 دقیقه با آب در قابلمه مناسبی بپزید. در اواخر پخت گلابی را بیفزایید و اجازه دهید گلابی هم قدری نرم شود.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

6 تا 9 ماه 

مواد لازم برای 2 نفر 

هویج                                  1 عدد کوچک

زردک                                   1 عدد کوچک

گلابی خرد کرده                     1 عدد کوچک

آب                                     250‌ میلی‌لیتر

روش تهیه پوره زردک، گلابی و هویج 

هویج و زردک را پوست بگیرید و خرد کنید.

آن‌گاه 15 تا 20 دقیقه با آب در قابلمه مناسبی بپزید.

در اواخر پخت گلابی را بیفزایید و اجازه دهید گلابی هم قدری نرم شود و آب باقیمانده به 3 تا 4 قاشق سوپخوری برسد.

سپس تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید و آن را به همراه آب باقیمانده میکس کنید. اینک پوره آماده مصرف می‌باشد.

بیشتر بخوانید:

پوره مرغ و برنج به همراه موز

پوره اسفناج و هویج

 

برچسب ها: آشپزی کودک، پوره کودک، زندگی آنلاین، ماهنامه کودک سالم، پوره زردک، گلابی و هویج، پوره زردک تعداد بازديد: 462 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز