تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
12 تا 24 ماه
مواد لازم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پوره گوجهفرنگی از 2 عدد متوسط
تخممرغ 1 – 2 عدد برای هر نفر
اسفناج یا جعفری تازه به میزان لازم برای روی غذا
نان ترد یا نان تست برای سرو غذا
روش تهیه تخم مرغ های پخته در فر
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
آنگاه در ظرف نسوزی روغن بریزید و پوره گوجهفرنگی را اضافه کنید.
حالا در وسط پوره حفرهای ایجاد کنید و تخممرغها را در آن بشکنید.
سپس رویش را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
اینک غذا را از فر بیرون آورید و با جعفری خرد کرده و برگهای نازک اسفناج بیارائید و با نان تست به کودک بدهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
اردور تخم مرغ و شوید
اردور بوقلمون