تحریریه ماهنامه کودک سالم
مواد لازم پوره سیب زمینی، کلم و پنیر
سیبزمینی پوست گرفته و خرد کرده 1 پیمانه
کلم خرد کرده یکدوم پیمانه
شیر مادر 2 قاشق سوپخوری
پنیر چدار رنده کرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه پوره سیب زمینی، کلم و پنیر
سیبزمینی را 6 دقیقه بخارپز کنید.
سپس کلم را بیفزائید و 4 دقیقه دیگر بپزید تا سیبزمینیها نرم شوند.
حالا تمام مواد را در دستگاه غذاساز بریزید. تا پوره یکدستی حاصل شود.
در صورت نیاز مقدار بیشتری شیر اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا خنک شود.
یاد آوری: شما میتوانید پوره را رقیقتر تهیه کنید.
بعد از اینکه آن را در یخچال گذاشتید، غلظتش بیشتر خواهد شد.