دلقكهای بامزه
مواد لازم
كیككودك
آرد ............................................................375 گرم
بیكینگپودر ...............................................یك و یكچهارم قاشق چایخوری
كره خرد كرده ..............................................90 گرم
شكر ریز ....................................................180 گرم
شیر كمچرب................................................310 میلیلیتر (یك و یكچهارم پیمانه)
وانیلین........................................................یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ همزده ..........................................1 عدد
كرم كرهای ..................................................1 واحد
رنگ سفید، زرد و صورتی خوراكی.....................به میزان لازم
رنگ بنفش و سبز خوراكی .............................به میزان لازم
ترافل برای تزئین ..........................................به میزان لازم
پاستیل و جیلیبیلی برای تزئین......................به میزان لازم
روش تهیه
قالب 12 تائی مافین را بردارید. درون 6 حفره كپسول كاغذی بگذارید و 6 حفره دیگر را چرب كنید. آرد و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه شكر، شیر، وانیلین و تخممرغ را بیفزائید و با قاشق بزرگی مخلوط كنید. مراقب باشید مایه مافین را بیش از حد هم نزنید. همزدن در حد مخلوط شدن كافیست. مایه بدست آمده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. قالب مافین را از فر خارج كنید و پس از 5 دقیقه مافینها را از قالب درآورید. نیمی از كرم كرهای را در ظرف كوچكی بریزید و رنگ سفید را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. كرم كرهای باقیمانده را در 4 ظرف كوچك دیگر بریزید و هر كدام را با یك رنگ زرد، صورتی، بنفش و سبز، رنگآمیزی كنید. 6 عدد مافین كه در كپسول هستند را بردارید و وسطشان حفرهای به قطر 4 و عمق 2 سانتیمتر ایجاد كنید. دور تا دور هر حفره را با یك رنگ از كرم كرهای بپوشانید.
به گونهای كه كرم كرهای داخل حفرهها نرود. 6 مافین دیگر را با چاقوی تیز به شكل دایره درآورید كه در حقیقت جایگزین سر دلقكها خواهد شد. سر دلقكها را با كرم كرهای سفید بپوشانید و مانند تصویر روی مافینهای قبلی قرار دهید. قسمت بریده شده از درون حفرهها را نیز با كرم كرهای سفید بپوشانید و ترافل بپاشید و جای كلاه دلقكها استفاده كنید. دلقكها را مانند تصویر با پاستیل و جیلی بیلی بیارائید.
یادآوری: برای تهیه یك واحد كرم كرهای، 125 گرم كره نرم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه 240 گرم پودر شكر الك كرده را كمكم به كره بیفزائید و پیوسته هم بزنید. در پایان 2 قاشق سوپخوری شیر را به كرم اضافه كنید و هم بزنید تا كرم یكدست و صافی داشته باشید.