Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 شهریور 1404 - 01:29

12
شهریور
سازمان غذا و دارو: هشدار درباره وجود سم سرطان‌زا در خشکبار مانده

سازمان غذا و دارو: هشدار درباره وجود سم سرطان‌زا در خشکبار مانده

این سم قارچی می‌تواند منجر به مشکلات جدی کبدی شود. به گزارش دنیای تغذیه و به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر عبدالعظیم بهفر افزود: آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است

تحریریه زندگی آنلاین : مدیر کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به احتمال آلودگی آجیل‌های نامرغوب به سم آفلاتوکسین هشدار داد و گفت: این سم قارچی می‌تواند منجر به مشکلات جدی کبدی شود. به گزارش دنیای تغذیه و به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر عبدالعظیم بهفر افزود: آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که در شرایط نامناسب نگهداری، روی مغزها و دانه‌های روغنی رشد می‌کند. این سم می‌تواند منجر به مشکلات کبدی، مسمومیت و در موارد شدید، افزایش خطر سرطان کبد شود. وجود لکه‌های کپک‌زده، بوی نامطبوع، مزه تلخ و چروکیدگی از نشانه‌های ظاهری آلودگی به آفلاتوکسین است. با این حال، تشخیص قطعی این سم تنها از طریق آزمایش‌های تخصصی در آزمایشگاه‌های مواد غذایی ممکن است. افراد دارای بیماری‌های کبدی، کودکان، سالمندان و بیماران دارای نقص ایمنی باید بیشتر مراقب باشند. آفلاتوکسین در طولانی‌مدت می‌تواند اثرات تجمعی بر سلامت کبد داشته باشد و این گروه‌ها در معرض خطر بیشتری هستند. توصیه می‌شود این افراد حتما از آجیل‌های بسته‌بندی‌شده استاندارد استفاده کنند و از مصرف مغزهای مانده یا مشکوک پرهیز نمایند

تعداد بازديد: 13 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز