Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:48

4
آذر
برای تقویت حافظه چه بخوریم؟

برای تقویت حافظه چه بخوریم؟

اگر احساس فراموشی می‌کنید، ممکن است این مشکل ناشی از کمبود خواب یا دلایل دیگری همچون ژنتیک، سطح فعالیت بدنی و شیوه زندگی و عوامل محیطی باشد.

اگر احساس فراموشی می‌کنید، ممکن است این مشکل ناشی از کمبود خواب یا دلایل دیگری همچون ژنتیک، سطح فعالیت بدنی و شیوه زندگی و عوامل محیطی باشد. با این حال، شکی نیست که رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت مغز دارد و باید این موضوع را مورد توجه قرار داد.

بنابر اعلام دفتر تغذیه وزارت بهداشت، شکی نیست که رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت مغز دارد و یک رژیم غذایی مناسب، جریان خون خوب در مغز را موجب می‌شود؛ بسیار شبیه آنچه که می‌خواهید برای تغذیه و محافظت از قلب خود بخورید. تحقیقات نشان داد که رژیم غذایی مدیترانه‌ای کمک می کند تا مغز در دوران پیری شکل خود را حفظ کند و این نوع رژیم منجر به بهتر شدن عملکرد شناختی، حافظه و هشیاری می‌شود.

با اضافه کردن این مواد غذایی به رژیم غذایی خود حافظه‌تان را تقویت کنید:

- سبزیجات بخورید: این پیام را هرگز فراموش نکنید. سبزیجات کافی مصرف کنید به خصوص کرفس، کلم بروکلی، کلم، سبزیجات تیره که به بهبود حافظه کمک می‌کنند. در ساندویچ‌هایتان از کلم برگ یا بروکلی استفاده کنید. بروکلی تفت داده شده گزینه خوبی در کنار ناهار و شام است.

 

- انواع توت‌ها و گیلاس شیرین مصرف کنید: توت‌ها به خصوص توت‌های رنگ تیره مانند تمشک، زغال اخته و گیلاس منبع غنی از آنتوسیانین‌ها و دیگر فلاونوئیدها هستند که می‌توانند عملکرد حافظه را افزایش دهند. شما می‌توانید از این میوه‌ها به عنوان یک میان وعده همراه با ترکیب غلات یا به صورت پخته در دسر به عنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدان استفاده کنید. البته این مزایا در توت‌ها و گیلاس‌های تازه، یخ زده و خشک شده وجود دارد.

 

- به میزان کافی اسیدهای چرب امگا ۳ دریافت کنید: امگا ۳ برای سلامت مغز ضروری است. اسیدهای چرب امگا ۳، به خصوص دکوزا هگزانوئیک اسید یا DHA ممکن است به بهبود حافظه در جوانان کمک کند. غذاهای دریایی، جلبک‌ها و ماهی‌های چرب از جمله ماهی قزل آلا، ماهی تن، ساردین‌ها و شاه ماهی از بهترین منابع اسید چرب امگا ۳ هستند. مصرف هفته‌ای دو بار ماهی توصیه می‌شود. اگر نمی توانید ماهی را بخورید، با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا گزینه‌های دیگر غذایی و مکمل‌ها را برای شما در نظر بگیرد. شما می‌توانید اسیدهای چرب امگا ۳ را از روغن ماهی، جلبک دریایی و مکمل‌های جلبکی دریافت کنید.

 

- گردو بخورید: اثرات مفید گردو برای قلب برای همه آشکار است. توجه داشته باشید که گردو باعث بهبود عملکرد شناختی مغز می‌شود. گردو به اندازه یک مشت به عنوان یک میان وعده برای رفع گرسنگی مناسب است.

 

 

برچسب ها: تغذیه، رژیم غذایی، گردو، آلزایمر، زوال عقل، گیلاس، امگا3، پیر مغزی تعداد بازديد: 203 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز