Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 21:42

30
تیر
خوراکی های محبوبی که بینایی را تهدید می کنند

خوراکی های محبوبی که بینایی را تهدید می کنند

غذاهای سرخ کرده که تقریبا همه افراد طرفدار آنها هستند می تواند برای سلامت شما مضر بوده و به بینایی شما آسیب وارد کند

یک چشم پزشک برجسته از ایالات متحده هشدار داده است که برخی از عادات غذایی ما می‌تواند باعث از بین رفتن بینایی ما شود که یکی از این عادات غذایی شامل خوردن غذاهای زیاد سرخ شده است که می‌تواند به بینایی آسیب برساند.


دکتر برایان واچلر توضیح می‌دهد که چربی‌های ترانس که اغلب در غذاهای سرخ‌شده یافت می‌شوند، با ایجاد دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن (AMD) مرتبط هستند.

غذاهای سرخ شده در چربی‌های ترانس پخته می‌شوند که می‌تواند سطح کلسترول را افزایش دهد و سطوح بالای کلسترول "با دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن و رتینوپاتی دیابتی مرتبط است. "

مطالعه‌ای که در مجله انگلیسی چشم پزشکی منتشر شده است، از پیشنهاد دکتر واچلر حمایت می‌کند، پس از اینکه نتایج آن نشان داد افرادی که سطح بالایی از گوشت قرمز و فرآوری شده، غذاهای سرخ شده، غلات تصفیه شده و محصولات لبنی پرچرب مصرف می‌کنند، سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا وابسته به سن در مرحله آخرهستند.


 سعی کنید بیشتر میوه‌ها و سبزیجات سرشار از ویتامین C مانند مرکبات، گوجه فرنگی و فلفل قرمز مصرف کنید.

 غذاهای حاوی لوتئین و زآگزانتین مانند اسفناج و کلم پیچ نیز با کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن مرتبط هستند.

از طرف دیگر، مصرف برخی مکمل‌های حاوی ویتامین C می‌تواند پیشرفت دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن را کاهش دهد.


قابل توجه است که دژنراسیون ماکولا وابسته به سن منجر به نابینایی کامل نمی‌شود، اما وضعیتی است که به شدت بخش مرکزی بینایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتربخوانید:

5 خوراکی مفید برای سیستم ایمنی و بینایی

 

 

این بیماری می‌تواند یک چشم یا هر دو چشم را درگیر کند و علائم این بیماری عبارتند از:

اعوجاج بصری یا دیدن خطوط مستقیم به صورت مواج یا کج

 اجسام کوچکتر از حد معمول به نظر می‌رسند

 رنگ‌ها کمتر از قبل روشن به نظر می‌رسند

توهم یا دیدن چیزهایی که وجود ندارند

 خوردن "کربوهیدرات‌های ساده" مانند کربوهیدرات‌های موجود در نان سفید و ماکارونی با دژنراسیون ماکولا مرتبط است. او به مردم توصیه کرد که به جای آن غلات کامل بخورند.

مطالعات نشان داده است که قند خون بالا با شروع دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن نیز مرتبط است. این به این دلیل است که سطوح بالای قند خون با گسترش التهاب ارتباط دارد.

این نوع کربوهیدرات‌ها خیلی سریع هضم می‌شوند و باعث افزایش سطح قند خون می‌شوند.

دو نوع دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن وجود دارد، مرطوب و خشک.

هیئت خدمات بهداشتی انگلیس توضیح می‌دهد که دژنراسیون ماکولای خشک مرتبط با افزایش سن، که شدت کمتری دارد، به تدریج در طی چندین سال ایجاد می‌شود و ناشی از تجمع دروسن، ماده‌ای چرب، در پشت چشم است.

در حالی که دژنراسیون ماکولای مرطوب مرتبط با افزایش سن، نتیجه رگ‌های خونی غیرطبیعی در پشت چشم است که کمتر شایع است.

با این حال، می‌تواند به سرعت ایجاد شود، بنابراین اگر علائم دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن را دارید، حتماً در اسرع وقت به متخصص چشم مراجعه کنید.

 بیشتربخوانید:

این مواد غذایی را در روزهای پاییزی هرگز نخورید

آشنایی با خواص و مضرات پیاز

 

 

برچسب ها: روغن، غذا، ماکارونی، کلسترول، قند خون، ویتامین c، بینایی، نان سفید، سرخ کردن تعداد بازديد: 142 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز