تحریریه زندگی آنلاین : به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف میوه و سبزی به خاطر دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامینهای A، C، B، املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و مواد آنتیاکسیدانی همچون فلاونوئید و کارتنوئید میتواند با تقویت سیستم ایمنی ما را در برابر بیماریهای زیادی به خصوص کرونا بیمه کند. آنتیاکسیدانها از طریق ترکیب شدن با رادیکالهای آزاد که به دنبال واکنشهای اکسیداسیونی در بدن تولید میشوند، از آسیب و تخریب سلولهای بدن جلوگیری میکنند. در واقع مصرف سبزیجات رنگارنگ به دلیل املاح معدنی و ویتامینهای مختلف میتوانند بروز بیماریهای غیر واگیر مثل بیماریهای قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان به خصوص سرطانهای دستگاه گوارش و چاقی را در افراد کاهش دهند.
همچنین مصرف میوه و سبزی میتواند از افزایش وزن و چاقی که احتمال ابتلا به کرونا را در فرد افزایش میدهد، جلوگیری کند. چاقی خود یک عامل خطر مهم ابتلا به کرونا محسوب میشود. مرگ و میر ناشی از کوید ۱۹ در افراد چاق بیشتر است.
بیشتربخوانید:
بهترین میوهها در پاندمی کرونا
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: در میان میوهها، مرکبات و سیب از پرخاصیتترین میوهها هستند. مصرف موز به دلیل داشتن کالری زیاد باید محدود شود. خیار نیز چون کالری بسیار کمی دارد و برای کسانی که اضافه وزن دارند یا دچار دیابت یا چاقی هستند، بسیار مناسب است.
بهتر است در ایام کرونا از مصرف توتفرنگی که میوه فصل بهار است و به دلیل بافت میوه که نمیتوان آن را به خوبی ضدعفونی کرد تا حد امکان خودداری کنید.
بیشتربخوانید:
کدام میوه بهاری در پاندمی کرونا خورده نشود
عادت های بد تغذیهای در دوران کرونا شما را به کشتن میدهد
اصول تغذیه صحیح در دوران نقاهت کرونا