فرزانه خدایاری کارشناس ارشد تغذیه در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: از مهمترین خواص پسته تازه میتوان به جلوگیری از بسته شدن شریانهای قلبی که به علت رسوبات خونی مسدود میشوند و همچنین ممانعت از تنگ شدن این شریانها اشاره کرد. پیشگیری از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی یکی دیگر از خواص مصرف پسته تازه در افراد مختلف است و کلسترول بد خون را کاهش خواهد داد.
پسته تازه به علت دارا بودن مقدار قابل توجهی آهن، خونساز بوده و برای افرادی که از بیماری کمخونی رنج میبرند بسیار مفید است و خوردن آن به بیماران این گروه توصیه میشود. مصرف پسته تازه باعث کارایی بهتر مغز و فعال بودن ذهن شده و ضمن تقویت قلب و حافظه افراد، آرامش اعصاب را برای آنها به دنبال خواهد داشت و ضربان قلب را تنظیم میکند.
پسته یکی از منابع خوب تأمین انرژی و پروتئین در افراد مختلف و به ویژه کودکان و نوجوانان و همچنین سایر گروهها به شمار میرود. پسته تازه منبع خوبی برای ویتامین C ، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، B6، ویتامین E و ویتامین A محسوب شده و برای تقویت سیستم ایمنی بدن خواص بسیاری دارد. پسته تازه حاوی مقادیر قابل توجهی از فیبر است، باعث بهبود بیماری یبوست به ویژه در میان کودکان و سایر افراد میشود.