Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:58

14
آذر
آشنایی با جو و خواص آن

آشنایی با جو و خواص آن

جو نیز مانند جوی دوسر خواص سلامت‌بخش بسیاری دارد، در واقع میزان فیبر موجود در جو سه برابر جوی دوسر است.

به گزارش همشهری، جو سرشار از فیبر محلولی به نام «بتا گلوکان» است که خواص پایین‌آورنده کلسترول آن شناخته شده است. جو همچنین منبعی عالی برای ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

جو معمولا به دو صورت جوی پوست‌کنده و جوی پرک عرضه می‌شود. جوی پوست‌کنده چندان فرآوری نشده و فقط پوسته سخت بیرونی دانه‌های جو کنده شده است. جوی پرک در واقع دیگر یک غله کامل نیست، چرا که هم پوسته سخت بیرونی و پوشش بیرونی مغز دانه جو (سبوس) هم در حین فرآوری برداشته می‌شود.

بتا گلوکان‌ها به طور عمده در بخش گیاهک یا مغز دانه جو قرار دارند و بنابراین جوی پرک هم گزینه سالمی است.

 جوی پوست‌کننده به رنگ قهوه‌ای طلایی کمرنگی است معمولا قوام سفت‌تری و رایجه آجیلی‌تری نسبت به جوی پرک دارد که به رنگ کرم است. شما می‌توانید از هر دو نوع جو در سوپ‌ها یا سالاد‌ها یا به عنوان جایگزینی برای برنج استفاده کنید.
 

بیشتربخوانید:

برچسب ها: جو، جو دوسر، خواص جو، خواص جودوسر، فوایدجو تعداد بازديد: 287 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز