Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 20:50

21
اسفند
پروتئین گیاهی یا جانوری؟

پروتئین گیاهی یا جانوری؟

بر طبق تحقیقات صورت گرفته دریافت بالای پروتئین از منابع حیوانی خصوصا گوشت قرمز با مرگ و میر بیشتر در ارتباط است.

تحریریه زندگی آنلاین-گروه ترجمه

 

بر طبق تحقیقات صورت گرفته دریافت بالای پروتئین از منابع حیوانی خصوصا گوشت قرمز با مرگ و میر بیشتر در ارتباط است.

درحالیکه دریافت پروتئین از منابع گیاهی با کاهش خطر مرگ و میر همراه است. بر همین اساس مقدار پروتئین استفاده شده باید به میزان مساوی باشد تا بتواند تاثیرات مطلوب خود را بر روی بدن ما بگذارد. این در حالی است كه پروتئین‌هایی كه از طریق كربوهیدرات‌ها به دست می‌آیند می‌توانند در رژیم غذایی ما مفیدتر باشند.

برای مثال وزن بدن، فشارخون و بیماری های قلبی-عروق می‌توانند با استفاده از پروتئین‌های گیاهی كاهش پیدا كنند.

پس برای تنظیم شیوه زندگی خود باید از خوردن پروتئین‌های حیوانی بكاهیم مانند انواع گوشت‌ها، تخم‌مرغ‌ها و محصولات لبنی. براساس گزارشات این مواد غذایی باعث مرگ و میر بیشتری بوده‌اند، در حالی كه خوردن پروتئین‌های گیاهی مانند انواع نان كامل، غلات، ماكارونی‌ها، حبوبات، آجیل‌ها و انواع عدس می‌تواند به میزان قابل توجهی درصد مرگ و میر را پایین آورد.

بنابراین روش‌های زندگی ناسالم مانند چاقی یا لاغری بیش از حد مصرف، بیش از حد الكل، سیگار و نداشتن فعالیت بدنی باعث مرگ زودرس می‌گردد. ما باید روش زندگی سالم را جایگزین نماییم و مصرف پروتئین های گیاهی را نسبت به پروتئین های حیوانی افزایش دهیم.

برچسب ها: کاهش وزن، تناسب اندام، فعالیت بدنی، پروتئین گیاهی، پروتئین جانوری تعداد بازديد: 1079 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز