من اندازه یک پارچ آب هویج گرفتم ولی بعداز چند روز تبدیل به یک مایع غلیظ و حلیم مانند شد و دیگه نمیشه ازش استفاده کرد آیا راهی وجود داره که آب هویچ رو بیشتر نگهداری کرد؟ اگه آب هویج رو بعداز تهیه در یک ظرف دربسته بذارم یخچال تا بهش هوا زیاد نرسه تاثیری داره که زود فاسد نشود
پاسخ ارائه شده توسط: دنياي تغذيه
با سلام، توصيه دكتر درستی، متخصص تغذيه، به هيچ عنوان نگهداری آب هويج براي بيشتر از 2 روز در يخچال و در ظروف دربسته توصيه نمی شود، زيرا استريل نيست و آلودگی به آرامی وارد آن می شود و كپك باعث خراب شدن آن می شود، در صورت تمايل برای نگهداری بيشتر از دو روز، آن را فريز بفرماييد.
همچنین ببینید: دلايل شكست رژيمهای لاغری | رژیم لاغری ناموفق