Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:13

29
آبان
سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

ابتدا بادمجان‌ها را كبابی كنید، پوستشان را بگیرید و ریز خرد كنید. سپس بادمجان، روغن زیتون، آبلیمو، سیر، نمك، فلفل و سیاهدانه را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

بادمجان               5 عدد

روغن زیتون          3 قاشق سوپخوری

آبلیمو                 1 قاشق سوپخوری

سیر له‌كرده         2 تا 3 حبه

نمك و فلفل و سیاه دانه به میزان لازم

 

روش تهیه سالاد بادمجان

ابتدا بادمجان‌ها را كبابی كنید، پوستشان را بگیرید و ریز خرد كنید. سپس بادمجان، روغن زیتون، آبلیمو، سیر، نمك، فلفل و سیاهدانه را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. حالا سالاد را برای پذیرائی، در سالادخوری بریزید و با سیاهدانه بیارائید.

 

 

برچسب ها: روش تهیه سالاد بادمجان، آموزش سالاد بادمجان، سالاد بادمجان، تهیه سالاد بادمجان، آشپزی با سالاد بادمجان، سالاد با بادمجان تعداد بازديد: 1743 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز