Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 00:50

26
آبان
سالاد اسفناج و فیله استیك

سالاد اسفناج و فیله استیك

در بشقاب مناسبی نیمی از سس زرشك را بریزید. آن‌‌گاه برگ‌های اسفناج را روی آن بچینید و فیله استیك را در لابه‌لای آن بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

 سس زرشك                         یك‌دوم پیمانه

برگ‌های جوان و ریز اسفناج      100 گرم

فیله استیك گریل كرده             100گرم

دانه‌ انار                                 یك‌دوم پیمانه

پنیر موزارلا رنده كرده               50 گرم

نان سوخاری مكعبی خردكرده  2 برش

 

روش تهیه سالاد اسفناج و فیله استیك

در بشقاب مناسبی نیمی از سس زرشك را بریزید. آن‌‌گاه برگ‌های اسفناج را روی آن بچینید و فیله استیك را در لابه‌لای آن بریزید. حالا رویش را با دانه‌های انار، پنیر موزارلا و نان سوخاری بیارائید و باقیمانده سس را روی سالاد بریزید.

اكنون سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بكشید.

روش تهیه سس زرشك: 1 پیمانه زرشك تازه، 2 قاشق سوپخوری شكر و یك‌دوم‌پیمانه آب را در مخلوط‌كن بریزید تا سس یكدستی حاصل شود.

روش تهیه فیله استیك: فیله گوساله را به قطعات 2 × 4 سانتیمتری برش دهید و به مدت حداقل 2 ساعت و حداكثر 1 شب در مخلوطی از سس سویا، روغن زیتون، فلفل سیاه و آب پیاز بخوابانید تا مزه‌دار و نرم شود.

سپس آن را درون تابه گریل با حرارت تند و یكنواخت تفت دهید تا مغز پخت شود.

 

برچسب ها: سالاد، سالاد اسفناج، مواد لازم سالاد اسفناج، روش تهیه سالاد اسفناج، آموزش سالاد اسفناج، تهیه سالاد اسفناج، سالاد فیله استیک، سالاد با فیله استیک تعداد بازديد: 800 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز