Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 26 مرداد 1396 - 14:07

20
اسفند
جعبه های شکلات و ژله

جعبه های شکلات و ژله

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. تخم‌مرغ‌ها و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 16 عدد

تخم مرغ                                                   2 عدد

شکر                                                        60 گرم

وانیلین                                                     یک‌چهارم قاشق چایخوری سرخالی

آرد                                                           4 قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر                                               یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت                                                    2 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته                                          به میزان لازم

ژله توت‌فرنگی یا تمشک                             1 بسته (100 گرمی)

آب‌جوش                                                  250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

شکلات سفید آبکرده                                  200 گرم

شربت ساده برای مرطوب کردن کیک‌ها         به میزان لازم

روش تهيه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید (به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا حجم آن از بین نرود!).

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.

کیک را در قالب خنک کنید و بعد مربع‌هائی به اندازه 5 سانتیمتر از آن درآورید و کنار بگذارید.

اکنون ژله را در آب‌جوش حل کنید و در قالب چربکرده به اندازه 16×20 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود.

سپس آن را به مکعب‌های کوچک ببرید.

اینک شکلات را روی زرورق به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و همینکه شکلات سفت شد، آن را به مربع‌های 5/5 سانتیمتری برش دهید و شکلات را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.

آن‌گاه روی کیک‌ها را با شربت مرطوب کنید و تکه‌های شکلات را با اندکی شکلات آبکرده به اطراف کیک بچسبانید تا به شکل جعبه در آید.

سپس داخل این جعبه‌های شکلاتی، اندکی خامه بریزید و با ژله‌‌های مکعبی شکل پر کنید.

حالا جعبه‌های شکلاتی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی پزی، شیرینی و شکلات، کیک و شیرینی، دستور تهیه شیرینی، جعبه شکلات و ژله، شیرینی خانگی تعداد بازديد: 867 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز