Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:12

19
دی
كرم شكلات و انار

كرم شكلات و انار

شكر، آرد ذرت و زرده تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا صاف و یكنواخت شود.

مریم امیری

 

مواد لازم كرم شكلات و انار

برای 6 عدد 

شكر                                     60 گرم

آرد ذرت                                  1 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ                          5 عدد

آب انار                                    375 میلی لیتر (یك و یك دوم پیمانه)

شكلات سفید خرد كرده             125 گرم

وانیلین                                    یك چهارم قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده كرده              یك دوم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین                               1 قاشق سوپخوری

آب سرد                                  60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

خامه شیرین كرده و همزده        200 گرم

روش تهیه كرم شكلات و انار

شكر، آرد ذرت و زرده تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا صاف و یكنواخت شود. آن‌گاه آب انار را كم‌كم بیفزائید و مایه فراهم كرده را روی حرارت قرار دهید. سپس آن را به‌طور پیوسته هم بزنید تا كرم اندكی غلیظ شود. سپس كرم را از روی حرارت بردارید و شكلات، وانیلین و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل كنید. اكنون محلول ژلاتین را درون كرم بریزید و هم بزنید. سپس خامه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اینك كرم فراهم كرده را درون 6 قالب با گنجایش هر یك 120 میلی لیتر، بریزید و در یخچال قرار دهید تا كرم كاملا ببندد. اكنون كرم را از قالب‌ها جدا كنید و در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید.

 

برچسب ها: دسر، کیک و شیرینی، مواد لازم كرم شكلات و انار، روش تهیه كرم شكلات و انار، کرم شکلات تعداد بازديد: 888 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کرم شکلات چیست؟

فیلم روز
تصویر روز