Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:52

31
اردیبهشت
كیك ژله‌ای

كیك ژله‌ای

طرز تهیه کیک ژله ای

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

آرد           300 گرم

شكر ریز  240 گرم

بیكینگ‌پودر            2 قاشق چایخوری

ماست میوه‌ای          360 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ   4 عدد

روغن ذرت            80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

ژله‌ی میوه               یك بسته‌ی 100 گرمی

خامه‌ی فرم گرفته    250 گرم

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب 22×32 سانتیمتری را چرب نمائید. آن‌گاه آرد را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید و شكر، بیكینگ‌پودر، ماست، تخم‌مرغ‌ها، روغن و ژله را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید. سپس آن را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و خامه‌ی فرم گرفته را رویش بمالید. اكنون در صورت دلخواه روی كیك را با میوه بیارائید و به اندازه‌ی مورد نظر ببرید. اینك كیك را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید.

یاد‌آوری: می‌توانید از ژله و ماست توت‌فرنگی برای تهیه‌ی این كیك استفاده كنید و یا میوه‌ی دیگری را به جای آن مصرف نمائید. ولی دقت داشته باشید كه نوع ژله‌ و ماست از یك میوه باشد!

 

برچسب ها: کیک، شیرینی، ژله، شیرینی ژله ای، شیرینی با ژله تعداد بازديد: 1704 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز