Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 02:34

28
مهر
شيرينی دارچينی

شيرينی دارچينی

همه مواد لازم را به جز دارچین، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.

سعید بابارحیمی


مواد لازم شيرينی دارچينی

برای 500 گرم شیرینی

آرد نخودچی 100 گرم

آرد سفید شیرینی پزی 100 گرم

آرد برنج 50 گرم

روغن جامد مرغوب 125 گرم

پودر شكر 125 گرم

دارچین برای روی خمیر به میزان لازم

 

روش تهیه شيرينی دارچينی

همه مواد لازم را به جز دارچین، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 2 ساعت، در یخچال نگه دارید. حالا دوباره خمیر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس روی میز كار، آرد نخودچی بپاشید و خمیر را روی آن، به ضخامت تقریبی  1-1/5 سانتیمتر باز كنید. اكنون روی خمیر دارچین بپاشید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید. آن‌ها را با فاصله، در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید. اینك شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه شیرینی را از فر درآورید و بگذارید در سینی خنك شود. سپس آن را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینی، شیرینی پزی، شيرينی دارچينی، مواد لازم شيرينی دارچينی، روش تهیه شيرينی دارچينی تعداد بازديد: 783 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز