Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:41

11
اسفند
کیک لبو

کیک لبو

طرز تهیه کیک لبو

کیک لبو

 

 

مواد لازم برای 10 نفر :

 

لبو........................................ ۲۵۰ گرم

كره....................................... ۲۵۰ گرم

پوست لیموی رنده شده.............. ۳ قاشق چایخوری

شكر...................................... ۱۸۰ گرم

تخم‌مرغ..................................... ۴ عدد

آرد ........................................۳۰۰ گرم

بیكینگ‌پودر .................................۲ قاشق چایخوری

كشمش ریز ...........................۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه :

 

لبو را پوست بگیرید و با رنده‌ی ریز رنده كنید. كره، پوست لیمو و شكر را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی خوب بزنید تا سبك شود و رنگ آن روشن گردد. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و بعد از افزودن هر تخم‌مرغ، مایه را یك دقیقه هم بزنید. همزن را خاموش كنید و مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر، و كشمش و لبو را اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خوب با همدیگر مخلوط شود. مایه‌ی كیك را در قالبی به قطر ۲۰ سانتیمتر - كه آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید - بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی یك ساعت و نیم قرار دهید. پس از بیرون آوردن كیك از فر، و پس از ۱۰ دقیقه كیک را از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قراردهید تا كاملاً خنک شود. سپس آن را روی ظرف زیبائی بگذارید و در صورت تمایل، روی كیك را با پودر قند تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک لبو تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز