Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:26

5
اسفند
شیرینی کرمدار شکلاتی

شیرینی کرمدار شکلاتی

طرز تهیه شیرینی کرمدار شکلاتی

شیرینی کرمدار شکلاتی

 

 

مواد لازم برای 28 عدد:

 

كره ی خرد كرده ............................... ۱۲۵ گرم

پودر شكر ........................................... ۲ قاشق سوپخوری

آرد ................................................ ۱۱۰ گرم

آرد ذرت ........................................... ۲ قاشق سوپخوری

پودر كاكائو ....................................... ۲ قاشق سوپخوری

شكلا ت صبحانه ............................... ۸۵ گرم

 

روش تهیه :

 

فر را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید.

با همزن برقی، كره و پودر شكر را بزنید تا سفید و سبک شود. سپس مواد خشک را – كه شامل: آ‌‌رد، آ‌‌رد ذرت و پودر كاكائو می باشد – مخلوط كنید و مخلوط كره و پودر شكر را به آ‌‌ن بیفزائید تا خمیر شود (این خمیر چسبندگی دارد). آ‌‌نگاه مایه را در قیف كیسه ای با ماسوره ی كنگره دار ریخته و با فاصله ی ۳ سانتیمتر از یكدیگر روی سینی بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی بپزد، در فر قرار دهید. بعد آ‌‌نها را روی پنجره‌ی سیمی خنک كنید و بین هر دو عدد بیسكویت را مقداری شكلا ت صبحانه بگذارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی کرمدار شکلاتی تعداد بازديد: 581 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز