Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:09

19
خرداد
كاپ كیك لیمو با مرنگ

كاپ كیك لیمو با مرنگ

روش تهیه كاپ كیك لیمو با مرنگ

مریم امیری

 

 

 

مواد لازم برای 12 عدد

كره                                   115 گرم

شكر                                 95 گرم

تخم‌مرغ                            2 عدد

پوست لیموی رنده كرده      1 قاشق چایخوری

وانیلین                            یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                                  200 گرم

بیكینگ‌پودر                      1 قاشق چایخوری

دوغ بدون نمك                 125 میلی‌لیتر

مواد لازم برای تهیه‌ كرم لیمو

آرد ذرت                         50 گرم

شكر                            300 گرم

زرده‌ تخم‌مرغ                 4 عدد

آب                              250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب لیموترش تازه           60 میلی‌لیتر

كره                            30 گرم

مواد لازم برای تهیه‌ مرنگ

سفیده‌ تخم‌مرغ         2 عدد

شكر                        125 گرم

آرد ذرت                    1 قاشق چایخوری

وانیلین                    یك‌چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه كاپ كیك لیمو با مرنگ

فر را با دمای 170 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسول‌های مخصوص كیك فنجانی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا پوست لیمو و وانیلین را بیفزائید.

اكنون آرد و بیكینگ‌پودر را با هم الك كنید و آن را همراه با دوغ به مواد افزوده و مخلوط كنید. مایه‌ فراهم كرده را در قالب‌ها بریزید و یك‌سوم از حجم قالب‌ها را خالی نگه دارید. كیك فنجانی را به مدت 25 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، در فر بپزید. همینكه كاپ‌كیك‌ها خنك شدند، یك قاشق از كرم لیمو رویشان بمالید و با مرنگ بیارائید. اینك روی مرنگ تورچ بگیرید تا طلائی‌رنگ شود.

روش تهیه‌ كرم لیمو: در ظرف مناسبی، آرد ذرت و شكر را با هم مخلوط كنید و زرده‌‌های تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید. آن‌گاه آب را كم‌كم بیفزائید و مواد را روی حرارت هم بزنید تا كرم، غلیظ شود. سپس آبلیمو و كره را بیفزائید و پس از چند جوش، آن را از روی حرارت بردارید.

روش تهیه‌ مرنگ: سفیده‌ تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه شكر را كم‌كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سپس آرد ذرت و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کاپ کیک، روش تهیه کاپ کیک، آموزش کیک، کاپ کیک لیمو، کاپ کیک با مرنگ، کیک کاپ، مواد لازم کاپ کیک تعداد بازديد: 688 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز