Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:40

29
مهر
بيسكويت مـوز

بيسكويت مـوز

طرز تهیه بيسكويت مـوز

بيسكويت مـوز

 

 

مواد لازم برای حدود 24 عدد:

 

تخم‌مرغ .................................................2 عدد

شكر قهوه‌ای ........................................250 گرم

وانیل....................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع............................................100 میلی‌لیتر

خامه...................................................90 گرم

آرد  ...................................................400 گرم

بیكینگ‌پودر.........................................2 قاشق چایخوری

موز خشك خردكرده ...........................125 گرم

كورن فلكس......................................50 گرم

پودر شكر برای تزئین ........................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. سینی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی تخم‌مرغ‌ها و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید. آن‌گاه وانیل، روغن و خامه را بیفزائید و بخوبی تركیب كنید. سپس مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كنید تا خمیری حاصل شود.

خمیر را داخل كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید. بعد موز را به خمیر اضافه نمائید. حالا كورن فلكس را در ظرف مناسبی بریزید و هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در كورن فلكس بغلتانید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را در فر(تاون) بگذارید و بیسكویت را به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود. اینك بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و با پودر شكر تزئین نمائید. اكنون بیسكویت‌ها را برای مصرف در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بيسكويت مـوز تعداد بازديد: 503 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز