Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:30

17
آبان
بستنی نعنا

بستنی نعنا

زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبك شود. آن‌گاه خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید و كم‌كم به مخلوط تخم‌مرغ بیفزائید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

زرده تخم‌مرغ               6 عدد

شكر                          100 گرم

خامه ساده                 500 میلی‌لیتر (دو پیمانه)

شیر                          250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شكلات رنده‌كرده         150 گرم

اسانس نعنا               یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

روش تهیه بستنی نعنا

زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبك شود. آن‌گاه خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید و كم‌كم به مخلوط تخم‌مرغ بیفزائید. سپس این مایه را به ظرف شیر برگردانید، روی حرارت بگذارید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

حالا مایه فراهم‌كرده را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. اكنون شكلات و اسانس نعنا را به مایه بیفزائید و در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید تا سفت شود. حال بستنی را به ظرف مناسبی منتقل كنید، رویش را بپوشانید و حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده مصرف شود.

یادآوری: برای نگهداری بستنی خانگی بهتر است از ظروف فلزی استفاده شود.

 

برچسب ها: بستنی، آموزش بستنی، بستنی نعنا، بستنی با نعنا، مواد لازم بستنی نعنا، روش تهیه بستنی نعنا تعداد بازديد: 678 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز