Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:26

17
آبان
بستنی قهوه

بستنی قهوه

در ظرف مناسبی زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شكر و وانیلین با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبك شود. آن‌گاه شیر و قهوه را بجوشانید و به تدریج به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

زرده تخم‌‌مرغ                      6 عدد

شكر                                250 گرم

وانیلین                            یك‌چهارم قاشق چایخوری

شیر                               500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

پودر قهوه فوری                 2 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته                500 گرم

دانه قهوه برای تزئین         به میزان لازم

 

روش تهیه بستنی قهوه

در ظرف مناسبی زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شكر و وانیلین با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبك شود. آن‌گاه شیر و قهوه را بجوشانید و به تدریج به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید. حالا مایه فراهم كرده را به ظرف شیر برگردانید، روی حرارت بگذارید و پیوسته هم بزنید تا مایه، غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا خنك شود. اكنون مایه بستنی – كاسترد – را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. آن‌گاه خامه فرم گرفته را با كاسترد مخلوط كنید و در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید تا سفت شود. اینك بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت 5 ساعت در فریزر قرار دهید. می‌توانید بستنی را با دانه‌های قهوه تزئین كنید.

یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی‌ساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یك بار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این كار را آنقدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.

 

 

برچسب ها: بستنی، روش تهیه بستنی قهوه، بستنی قهوه، بستنی با قهوه، آموزش بستنی قهوه، مواد لازم بستنی قهوه تعداد بازديد: 656 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز