مریم امیری
مواد لازم تارت لیمو و مرنگ
برای 8 نفر
آرد 200 گرم
پودر شكر 2 قاشق سوپخوری
كره 140 گرم
آب سرد 60 میلیلیتر (یك چهارم پیمانه)
مواد لازم كرم لیمو
شكر 340 گرم
آرد ذرت 45 گرم
آب 375 میلیلیتر (یك و یك دوم پیمانه)
زرده تخممرغ همزده 3 عدد
كره 50 گرم
آبلیمو 125 میلیلیتر (یك دوم پیمانه)
مواد لازم مرنگ
سفیده تخممرغ 3 عدد
كرم تار تار یك دوم قاشق چایخوری
شكر 100 گرم
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
روش تهیه تارت ليمو و مرنگ
آرد و پودر شكر را در كاسهای بریزید، كره را بیفزائید و با سرانگشتان به خورد آرد دهید. آنگاه با افزودن آب مواد را خمیر كنید و آن را در قالب تارت به اندازه 10 × 35 سانتیمتر، پهن كنید و 30 دقیقه در یخچال نگهدارید. سپس روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگرد، بپزید. حال كاغذ و حبوبات را بردارید و 15 دقیقهی دیگر خمیر را بپزید تا طلائی رنگ شود.
همینكه نان تارت خنك شد، آن را با كرم پر كنید و رویش را با مرنگ بپوشانید. اكنون تارت را در فر قرار دهید تا مرنگ نیز بپزد و طلائی رنگ شود.
روش تهیه كرم لیمو: شكر و آرد ذرت را با هم مخلوط كنید و آب را كمكم بیفزائید. مایه را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كاملاً داغ شود. آنگاه زردهی تخممرغها را به آرامی به مایه بیفزائید و آن را هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود. حالا كره و آبلیمو را نیز اضافه كنید و كرم را از روی حرارت بردارید.
روش تهیه مرنگ: سفیده تخممرغها را همراه با كرم تارتار، با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه شكر را كمكم بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید تا شكر كاملاً حل شود. حال آبلیمو را به آن بیفزائید.