Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 06:06

24
بهمن
تارت لیمو و مرنگ

تارت لیمو و مرنگ

روش تهیه تارت ليمو و مرنگ

مریم امیری

 

 

مواد لازم تارت لیمو و مرنگ

 برای 8 نفر

 آرد                                200 گرم

پودر شكر                       2 قاشق سوپخوری

كره                               140 گرم

آب سرد                         60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

مواد لازم كرم لیمو

شكر                             340 گرم

آرد ذرت                         45 گرم

آب                               375 میلی‌لیتر (یك و یك دوم پیمانه)

زرده‌ تخم‌مرغ همزده        3 عدد

كره                             50 گرم

آبلیمو                          125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

مواد لازم مرنگ

سفیده‌ تخم‌مرغ             3 عدد

كرم تار تار                     یك دوم قاشق چایخوری

شكر                           100 گرم

آبلیمو                         1 قاشق چایخوری

 روش تهیه تارت ليمو و مرنگ

آرد و پودر شكر را در كاسه‌ای بریزید، كره را بیفزائید و با سرانگشتان به خورد آرد دهید. آن‌گاه با افزودن آب مواد را خمیر كنید و آن را در قالب تارت به اندازه‌ 10 × 35 سانتیمتر، پهن كنید و 30 دقیقه در یخچال نگه‌دارید. سپس روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگرد، بپزید. حال كاغذ و حبوبات را بردارید و 15 دقیقه‌ی دیگر خمیر را بپزید تا طلائی رنگ شود.

همینكه نان تارت خنك شد، آن را با كرم پر كنید و رویش را با مرنگ بپوشانید. اكنون تارت را در فر قرار دهید تا مرنگ نیز بپزد و طلائی رنگ شود.

روش تهیه‌ كرم لیمو: شكر و آرد ذرت را با هم مخلوط كنید و آب را كم‌كم بیفزائید. مایه را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كاملاً داغ شود. آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها را به آرامی به مایه بیفزائید و آن را هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود. حالا كره و آبلیمو را نیز اضافه كنید و كرم را از روی حرارت بردارید.

روش تهیه‌ مرنگ: سفیده‌ تخم‌مرغ‌ها را همراه با كرم تارتار، با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه شكر را كم‌كم بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید تا شكر كاملاً حل شود. حال آبلیمو را به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش تارت، تارت لیمو و مرنگ، روش تهيه تارت، آشپزي با مرنگ، مواد لازم تارت لیمو و مرنگ تعداد بازديد: 1325 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز