Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:54

10
آذر
توپ‌های فندقی

توپ‌های فندقی

طرز تهیه توپ‌های فندقی

توپ‌های فندقی

 

 

مواد لازم برای 30-40 عدد:

 

كره..................................130 گرم

پودر شكر ..........................70 گرم

تخم‌مرغ ............................1 عدد

آرد...................................130 گرم

بیكینگ‌پودر .....................یك قاشق چایخوری

پودر كاكائو......................یك قاشق سوپخوری

فندق آسیاب‌كرده.............50 گرم

 

روش تهیه

 

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و هم‌زدن را ادامه دهید تا رنگ مایه، روشن شود. سپس آرد، بیكینگ‌پودر، پودر كاكائو و پودر فندق را به مایه اضافه كنید و با لیسك هم بزنید تا خمیر یكدست شود. سپس هر بار از خمیر گلوله‌هائی به اندازه‌ی یك دوم قاشق چایخوری بردارید، به شكل توپ درآورید و در فندق بغلتانید. حالا آن‌ها را در سینی چربكرده، با كمی فاصله از یكدیگر بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. اكنون توپ‌های فندقی را، در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، توپ‌های فندقی تعداد بازديد: 678 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز