Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:34

13
مهر
صبحانه گرانولای بلغور و توت

صبحانه گرانولای بلغور و توت

طرز تهیه صبحانه گرانولای بلغور و توت

صبحانه گرانولای بلغور و توت

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

بلغور ریز .................................................185 گرم    650 كیلوكالری

آب سیب و زغال‌اخته ................................500 میلی‌لیتر    170 كیلوكالری

چوب دارچین  ..........................................1 عدد    0 كیلوكالری

پوست پرتقال رنده كرده  ............................2 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

تمشك تازه..............................................250 گرم    60 كیلوكالری

مویز بی‌دانه ...........................................250 گرم    660 كیلوكالری

توت‌فرنگی نصف كرده  ..............................250 گرم    70 كیلوكالری

ماست كم‌چرب   .....................................200 گرم    80 كیلوكالری

عسل  ......................................................2 قاشق غذاخوری    86 كیلوكالری

برگ‌های تازه نعنا (برای تزئین) .......................به مقدار لازم   

 

 

     روش تهیه

بلغور را در كاسه‌ای بریزید. آب سیب و زغال‌اخته را در قابلمه‌ای بریزید و چوب دارچین را در آن بریزید. در ظرف را بگذارید و صبر كنید تا به جوش بیاید. سپس بلغور را در آن بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بجوشانید تا بلغور نرم شود. سپس آن را آبكشی كنید و چوب دارچین را خارج كنید.

دانه‌های بلغور را با چنگال از هم جدا كنید و پوست پرتقال، نیمی از تمشك‌، مویز و توت‌فرنگی را به آن بیفزایید. از مخلوط بلغور با قاشق بردارید و در چهار كاسه مخصوص پذیرایی بریزید و تمشك، مویز و توت‌فرنگی باقیمانده را روی آن بریزید. اكنون مخلوط ماست و عسل را روی آن بریزید و با برگ‌های نعنا تزئین و میل نمایید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، صبحانه گرانولای بلغور و توت تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز