Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 - 20:29

23
فروردین
لازانیای اسفناج و پنیر بلوچیز

لازانیای اسفناج و پنیر بلوچیز

ابتدا برگ‌های لازانیا را در آب در حال جوش که در آن نمک ریخته‌اید بجوشانید. موقع آبکش کردن 1/3 برابر آب جوش آب سرد اضافه کنید. اینک سس بشامل را درست کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم لازانیای اسفناج و پنیر بلوچیز

لازانیا                  یک بسته

اسفناج                یک کیلو

پنیر بلوچیز            200 گرم

نمک                    به مقدار لازم

فلفل سیاه            به مقدار لازم

آرد                       5 قاشق سوپخوری

کره                      50 گرم

شیر                     یک و یک دوم پیمانه

گردنان خشک        100 گرم

جعفری                 100 گرم

طرز تهیه لازانیای اسفناج و پنیر بلوچیز

1- ابتدا برگ‌های لازانیا را در آب در حال جوش که درآن نمک ریخته‌ایم می‌جوشانیم. موقع آبکش کردن 1/3 برابر آب جوش آب سرد اضافه کنید.

2- اینک سس بشامل را به ترتیب زیر درست می‌کنیم:

ابتدا کره را در تابه حرارت داده و آرد را با الک به آن اضافه می‌کنیم بعد از یک دقیقه که خامی آرد گرفته شد شیر را کم کم اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم.

شعله را کم کرده تا غلظت سس به حد دلخواه برسد.

3- پس برگ‌های اسفناج را بعد از شستن بخارپز کرده با نمک و فلفل و پنیر بلوچیز و جعفری را با هم مخلوط می‌کنیم.

4- اکنون ورقه لازانیا را باز نموده و از مخلوط اسفناج و سس روی آن قرار می‌دهیم تا مواد بهم بچسبد و ورقه را رول می‌کنیم.

رول‌های آماده را در فر 180 بمدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم.

 

برچسب ها: آشپزی، لازانیا، آموزش آشپزی، سس بشامل، مواد لازم لازانیا، روش تهیه لازانیا، دستور تهیه لازانیا، لازانیای اسفناج، لازانیای اسفناج و پنیر بلوچیز تعداد بازديد: 206 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز