Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:19

17
مهر
کوفته فسنجان (کاشان)

کوفته فسنجان (کاشان)

گوشت را به همراه تخم‌مرغ، نمک،فلفل، زردچوبه، پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب ورز دهید. نیمی از نعنا خشک و 1 قاشق سوپخوری از رب انار را نیز به مواد بیفزائید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم  برای 4-6 نفر 

گوشت چرخکرده               250 گرم

تخم مرغ                          1 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه         به میزان لازم

پیاز رنده کرده و آب گرفته    1 عدد متوسط

آرد نخودچی                    2 قاشق سوپخوری

نعنا خشک                       1 قاشق سوپخوری

رب انار                           4 قاشق سوپخوری

پیاز داغ                          2 قاشق سوپخوری

گردوی آسیاب کرده          50 گرم

آب                                3 پیمانه

روش تهیه کوفته فسنجان

گوشت را به همراه تخم‌مرغ، نمک،فلفل، زردچوبه، پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب  ورز دهید.

نیمی از نعنا خشک و 1 قاشق سوپخوری از رب انار را نیز به مواد بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شود.

آن‌گاه مواد را به مدت تقریبی30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

در این فاصله پیازداغ را در ظرف مناسبی بریزید. فلفل و زردچوبه را بیفزائید و اندکی تفت دهید.

سپس پودر گردو و باقیماندۀ نعنا و رب انار را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید.

حالا آب را بیفزائید و اجازه دهید تا سس به جوش آید.

اکنون هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست فرم دهید و آنها را در سس بیندازید و به مدت تقریبی 40-50 دقیقه صبر کنید تا سس جا بیفتد و کوفته بپزد.

یادآوری: در صورتی‌که رب انار غلیظ بود در میزان مصرف دقت کنید. 

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: آموزش کوفته، کوفته فسنجان، دستور کوفته فسنجان، مواد لازم کوفته فسنجان، روش تهیه کوفته فسنجان، کوفته کاشان، غذای کاشان تعداد بازديد: 555 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز