Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 17:57

23
بهمن
کوفته هویج، یک کوفته خوش رنگ و خوش طعم

کوفته هویج، یک کوفته خوش رنگ و خوش طعم

کوفته یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ما ایرانیان است که طرفداران بسیاری دارد. کوفته انواع و اقسام بسیاری دارد و یکی از خوشمزه ترین انواع آن کوفته هویج است.

مواد لازم برای کوفته هویج

گوشت چرخ کرده : 350 گرم

هویج رنده شده : 200 گرم

گردو و کشمش : به اندازه کافی

جعفری خرد : دو قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده : یک  عدد

آرد : دو قاشق غذا خوری

ادویه و نمک و زردچوبه : به قدر کافی

شکر : به میزان لازم

آب لیمو یا سرکه : به دلخواه

پیاز سرخ شده : یک قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی : یک  قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوفته هویج

گوشت را با هویج و پیاز رنده شده، مخلوط کنید و به آن نمک و زردچوبه و ادویه و یک قاشق آرد اضافه کنید. آن را خوب ورز دهید.

گردو و کشمش را اضافه کنید و با بقیه مواد  خوب مخلوط کنید وبه شکل کوفته در روغن سرخ کنید.

با قیمانده آرد را سرخ کنیدو یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و به آن نمک و زردچوبه و رب و آبلیمو و شکر بزنید.

کوفته ها را در آن بریزید و در حرارت کم بپزید ودر آخر جعفری و پیازداغ را اضافه کنید .

از گوشت  چرخ شده مرغ هم می توانید استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید:

کتلت سیب زمینی و اسفناج؛ ساده و مقوی

سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف

کوکوی سیب درختی؛ دستور پختی کاملا متفاوت

فلافل هویج ؛ یک فلافل متفاوت با طعمی بی نظیر

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، طرز تهیه کوفته، غذاهای محلی، کوفته هویج، زندگی آنلاین، دستپخت، فوت و فن های پخت کوفته، دلیل وا رفتن کوفته، طرزتهیه انواع کوفته تعداد بازديد: 716 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز