Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:52

26
تیر
مرغ بریانی کویتی+طرز تهیه

مرغ بریانی کویتی+طرز تهیه

بریانی مرغ کویتی یک غذای خوشمزه و سنتی عربی است. یک غذای سنگین و مقوی است که در ماه رمضان سرو می‌شود. این غذا برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است.

بریانی مرغ بخاطر داشتن مقدار زیادی کربوهیدارت، پروتئین و چربی غذای کاملی است. این غذا را می‌توانید همراه با سالاد شیرازی یا سالاد فصل سرو کنید. اگر این غذا را برای وعده شام خود سرو می‌کنید شربت آبلیمو یا سنکنجبین کم شکر را فراموش نکنید. نوشیدن عرق بیدمشک همراه با این غذا بسیار دلچسب است. اگر کمی سبزی خوردن و ترشی داشته باشید که دیگر عالی است.

 

فوت و فن پخت بریانی مرغ کویتی

۱- بهتر است به جای روغن مایع یا جامد از کره استفاده کنید.

۲- بریانی اصالتا یک غذای پرادویه و بسیار تند است. اما اگر تندی با مذاق شما چندان سازگار نیست پس از آب کردن کره مقداری برگ بو را همراه با پیاز تفت بدهید تا عطر غذا بهتر شود و دیگر لازم نباشد از ادویه‌های تند استفاده کنید.

۳- از زردچوبه و کاری برای تهیه این غذا حتما استفاده کنید.

۴- برای تزئین پلو این غذا از کشمش سرخ شده استفاده کنید.

۵- اگر دوست داشتید این غذا را به شیوه عربی طبخ کنید لازم نیست برنج آن را دم کنید. همین که به مدت ۲۰ دقیقه در آب مرغ یا گوشت بپزید کافی است.

۶- افزودن مقداری زعفران دم داده به برنج این غذا، آن را خوش عطر و خوش بو و لذیذ می‌کند.

۷- سیر از واجبات این غذا است. اما اگر قصد طبخ این غذا به عنوان سحری را دارید بهتر است سیر را از مواد اولیه این غذا حذف کنید.

از انواع دیگر پلو می‌توان به: ته چین ماهیچه، سبزی پلو با ماهیچه، ته چین با گوشت و پلو اسپانیایی اروز تاپادو اشاره کرد.

مواد لازم

مرغ (متوسط): ۱ عدد

نمک: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

زعفران (آبکرده): به میزان لازم

آبلیمو: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد

پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری

سیب زمینی: به میزان لازم

پوره گوجه فرنگی: نصف لیوان

برنج: ۴ پیمانه (یا ۴۰۰ گرم)

زنجبیل: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

عصاره مرغ: ۲ عدد

ماست: نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

مرحله ۱
ابتدا به ازای هر پیمانه برنج، ۱.۵ پیمانه آب بریزید.

مرحله ۲
برای ۴۰۰ گرم برنج، ۱.۵ قاشق غذاخوری کره و نصف قاشق چای خوری نمک استفاده کنید.

مرحله ۳
زمانی که آب برنج کشیده شد و شما در ظرف را برای دم کردن برنج گذاشتید، وقت آن است که بریانی مرغ را آماده کنید.

مرحله ۴
تابه نچسبی را روی حرارت ملایم بگذارید و بقیه کره را داخل آن بریزید.

مرحله ۵
پس از ذوب شدن کره، پیاز‌های خرد شده را که بهتر است به صورت خلالی خرد شده باشند را حدود ۵ دقیقه در کره تفت بدهید تا کاملا طلایی شوند.

مرحله ۶
فیله‌های مرغ یا تکه‌های مرغ را که از قبل برش داده اید، داخل پیاز تفت دهید.

مرحله ۷
بعد از عوض شدن رنگ گوشت، زنجبیل و زردچوبه و سایر ادویه‌ها را حدود یک دقیقه با مرغ و پیاز حرارت دهید.

مرحله ۸
حالا به صورت همزمان حبه‌های عصاره مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، ماست، آبلیمو و رب گوجه فرنگی را روی مرغ‌ها بریزید.

مرحله ۹
یک چهارم قاشق مرباخوری نمک هم به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم با یکدیگر ترکیب شوند و طعم همدیگر را بگیرند.

مرحله ۱۰
بعد از ۱۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید و ۲ قاشق غذاخوری از زعفران را داخل تابه مرغ بریزید.

مرحله ۱۱
حرارت دادن زیاد زعفران باعث از دست رفتن عطر آن می‌شود.

مرحله ۱۲
به همین دلیل هم باید پس از خاموش کردن شعله، به سایر مواد اضافه شود.

مرحله ۱۳
حدود ۳ قاشق غذاخوری از برنج دم کشیده را داخل بقیه زعفران دم کرده بریزید و کمی برنج زعفرانی برای تزئین غذای خود آماده کنید.

مرحله ۱۴
سپس برنج را در ظرفی کشیده و برنجب زعفرانی را نیز روی آن و لابه لای آن نیز بریزید.

مرحله ۱۵
و در نهایت مرغ پخته شده در سس مخصوص را در وسط برنج قرار دهیهد و نوش جان کنید.

 

منبع: غذالند

بیشتر بخوانید:

رول مرغ پنیری ؛ یک پیش غذای ساده و خوشمزه

جوجه‌کباب عسلی با سس مخصوص تایلندی + طرزتهیه

برچسب ها: سکنجبین، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، برگ بو، عرق بیدمشک، ادویه مرغ، دستپخت، طعمدار کردن مرغ، مرغ بریانی کویتی تعداد بازديد: 536 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز