Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:43

12
اسفند
بریانی با گوشت شترمرغ

بریانی با گوشت شترمرغ

طرز تهیه بریانی با گوشت شترمرغ

بریانی با گوشت شترمرغ

 

 

مواد لازم برای۴ نفر

گوشت شترمرغ     ۳۵۰ گرم

پیاز بزرگ     ۱ عدد

روغن برای سرخ كردن     به میزان لازم

برگ بوی تازه     ۶ تا ۸ عدد

زردچوبه     یك‌دوم قاشق چایخوری

زیره     یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین     یك‌دوم قاشق چایخوری

دانه‌ی هل سبز     ۲ عدد

تخم گشنیز آسیاب شده     یك‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه     یك‌چهارم قاشق چایخوری

زنجفیل تازه‌ی رنده شده     ۱‌قاشق سوپخوری

میخك     ۱ عدد

فلفل سبز خرد كرده     یك نصفه

كره     ۳۰ گرم

سیر له كرده     ۲ حبه

بادام هندی     ۵۰ گرم

ماست چكیده     ۲۵۰ گرم

بادام پرک     ۳ قاشق سوپخوری

برنج خیسانده     ۳ پیمانه

 

روش تهیه :

 

گوشت شترمرغ را به قطعه‌های كوچك برش بزنید. پیاز را خرد كنید و در تابه‌ای مناسب مقداری روغن مایع بریزید و پیاز و گوشت شترمرغ را بیفزائید و به مدت ۳ دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. ادویه‌ها را اضافه و خوب مخلوط سازید.

اكنون فلفل سبز را اضافه كنید و هم بزنید. آنگاه كره، سیر و ماست را بیفزائید. همچنین بادام هندی را اضافه كنید. سپس ۱ قاشق از بادام پرك شده روی آن بپاشید. حالا حرارت را كم كنید و چند دقیقه بپزید. اینك برگ بو و میخك را از آن خارج كنید.

آنگاه برنج خیسانده‌ را به مواد بیفزائید و آب به آن اضافه كنید. اكنون در ظرف را بگذارید و صبر كنید تا بجوشد. اما گاهی آن را هم بزنید تا آبش كشیده شود. حالا بریانی را با حرارت ملایم در حدود ۲۰ دقیقه بپزید. سپس در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با بادام پرك  بو داده تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بریانی با گوشت شترمرغ تعداد بازديد: 1047 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز