Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:02

5
آذر
بورانی باقلای سبز

بورانی باقلای سبز

طرز تهیه بورانی باقلای سبز

 بورانی باقلای سبز

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 

باقلای تازه..................................200 گرم

پیاز داغ......................................2 قاشق سوپخوری

ماست چكیده ...........................300 گرم

نمك، فلفل سیاه.........................به میزان لازم

پودر لیموعمانی ........................1 قاشق چایخوری

شوید تازه‌ی خرد كرده................1 قاشق سوپخوری

سیرداغ ..................................2/1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه:

باقالی‌ها را از دو پوست درآورید و پس از شستن با مقداری آب و كمی نمك داخل قابلمه‌ای با در باز، روی حرارت قرار دهید تا بپزد ولی رنگ سبز آن حفظ شود و له نشود. بعد باقلا را در صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس پیاز داغ و ماست را به باقلا اضافه نمائید. كمی نمك و فلفل سیاه به بـورانـی افزوده و هم بزنید. اكنون پودر لیموعمانی را نیز داخل آن بریزید و روی آن شوید بپاشید. در صورت تمایل سیرداغ را نیز روی بـورانـی بریزید و میل نمائید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، بورانی باقلای سبز تعداد بازديد: 540 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز