Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:45

29
مهر
خورش فسنجان با مغز پسته

خورش فسنجان با مغز پسته

طرز تهیه خورش فسنجان با مغز پسته

خورش فسنجان با مغز پسته

 

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر:

 

ران و سینه‌ی مرغ.............................................700 گرم

پیاز خردكرده.......................................................1 عدد

زردچوبه............................................................1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل .....................................................به میزان لازم

مغز پسته‌ی آسیاب كرده ................................200 گرم

سیب درختی پوست گرفته و رنده كرده................2 عدد

رب انار  .........................................................1 پیمانه

شكر............................................................5 قاشق سوپخوری

  

 

روش تهیه

 

مرغ، پیاز، زردچوبه، نمك و فلفل را همراه با آب كافی در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا مرغ بپزد. آن‌گاه پسته و سیب را به مرغ بیفزائید. سپس حرارت را كم كنید تا خورش به آرامی بپزد. بعد رب انار را اضافه نمائید و صبر كنید تا خورش به روغن بیفتد. در اواخر پخت، شكر را بیفزائید. اكنون خورش را در ظرف مناسبی بریزید و با برنج میل كنید.

 

در هنگام خرید پسته تازه به رنگ پوست آن توجه كنید و از مصرف پسته‌هایی كه پوسته خارجی آنها سیاه شده و به تدریج به داخل مغز پسته نفوذ می‌كند، خودداری نمایید. برای جلوگیری از آلودگی قارچی، پسته را در بسته‌بندی مناسب و در فریزر نگهداری كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش فسنجان با مغز پسته تعداد بازديد: 663 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز