Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:07

3
بهمن
آلبالو پلو

آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو

 

مواد لازم براي 6-8 نفر

برنج.....................................................4 پيمانه

آلبالوي هسته گرفته...............................1 كيلوگرم

شكر ..................................................700 گرم

كره يا روغن..........................................به ميزان لازم

گوشت چرخكرده..................................300 گرم

پياز رنده كرده ........................................1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه..............................به ميزان لازم

خلال پسته..........................................50 گرم 

زعفران حل كرده ..................................به ميزان لازم

 

روش تهيه

برنج را مطابق با دستورالعمل‌هاي گذشته، آبكش كنيد. آن‌گاه در قابلمه‌ي مناسبي، آلبالو و شكر را روي اجاق، بگذاريد تا بجوشد. سپس آب آن را جدا كنيد و 100 گرم كره به آلبالو بيفزائيد و اجاق را خاموش كنيد. حالا در قابلمه‌ي مناسبي، قدري روغن بريزيد، برنج و آلبالو را لايه‌لايه به آن بيفزائيد و روي حرارت بگذاريد. اكنون آب باقيمانده از آلبالو و قدري روغن روي برنج بدهيد و آن‌را به مدت تقريبي 30 دقيقه دم كند. اينك گوشت چرخكرده، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنيد و در تابه‌ي مناسبي، روغن بريزيد. حال از مايه‌ي گوشت، كوفته ريزه درست كنيد و در روغن تفت دهيد. آن‌گاه آلبالو پلو را با كوفته ريزه مخلوط كنيد و براي پذيرائي، در ديس بكشيد و رويش را با خلال پسته و پلوي زعفراني تزئين كنيد.

برچسب ها: آلبالو پلو، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 460 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز