Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:48

3
آبان
سوپ ورميشل + فیلم

سوپ ورميشل + فیلم

طرز تهیه سوپ ورميشل

 سوپ ورميشل

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

روغن زیتون ....................................2 قاشق سوپخوری

ورمیشل ......................................50 گرم

پیاز خردكرده...................................1 عدد

سیر له‌كرده ..................................1 حبه

سیب‌زمینی خردكرده.....................1 عدد

گوجه‌فرنگی.............................450 گرم

آب‌مرغ....................................900 میلی‌لیتر

شكر ........................................1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل.................................به میزان لازم

گشنیز خردكرده برای تزئین............به میزان لازم

پنیر پارمزان برای تزئین...............25 گرم

 

 

روش تهیه

 ابتدا روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه ورمیشل را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس ورمیشل را از روغن درآورید و كنار بگذارید. حال پیاز، سیر، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را درون دستگاه غذاساز بریزید و بصورت پوره در آورید. آن‌گاه مواد را درون تابه بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قراردهید تا آبش بخار شود. حال آب‌مرغ و شكر را بیفزائید و صبر كنید تا سوپ غلیظ شود. در اواخر پخت، ورمیشل را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا ورمیشل بپزد و سوپ آماده‌ی مصرف شود. اكنون سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز تازه و پنیر، بیارائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سوپ ورميشل تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز