Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:09

10
مهر
سيب پلو و باقلای زرد

سيب پلو و باقلای زرد

طرز تهیه سيب پلو و باقلای زرد

 سيب پلو و باقلای زرد

 

مواد لازم برای 6 نفر

 

پیاز خردكرده............................................... 2 عدد

روغن مایع...................................................به میزان لازم

باقلای زرد............................................... 5/1 پیمانه

سیب‌زمینی (استامبولی) خردكرده..................3 عدد

نمك و فلفل..............................................به میزان لازم

زردچوبه..................................................... 1 قاشق چایخوری

برنج خیسانده.............................................3 پیمانه

زعفران حل‌كرده..........................................2 قاشق سوپخوری

كره........................................................25 گرم

شوید خشك............................................ 3 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

ابتدا پیاز را با مقدار كمی روغن تفت دهید. سپس باقلا را بپزید. اینك در قابلمه‌ی مناسبی سیب‌زمینی، پیاز، نمك، فلفل زردچوبه، برنج و باقلا را با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید، خوب مخلوط كنید و صبركنید تا پلو دم بكشد، در نهایت زعفران و كره را اضافه نمائید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید از شوید خشك لابه‌لای‌ پلو استفاده كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سيب پلو و باقلای زرد تعداد بازديد: 496 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز