Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:49

9
خرداد
كیک مرغ و سبزیجات + فیلم

كیک مرغ و سبزیجات + فیلم

طرز تهیه كیک مرغ و سبزیجات

كیک مرغ و سبزیجات

 

مواد لازم:

 

مرغ متوسط..........................................۱ عدد (۵/۱ كیلوگرم)

كرفس ................................................۱ شاخه

پیاز ...................................................۱ عدد

هویج ................................................۱ عدد

سیر.................................................۲ حبه

نمک و فلفل........................................به میزان لا زم

تخم مرغ........................................... ۳عدد

پنیر گودای رنده شده......................  ۲۰۰ گرم

آرد ................................................. به میزان لا زم

رنده پوست لیمو ...............................۱ قاشق مرباخوری

سبزی معطر....................................۲ قاشق غذاخوری

 (مرزه، ترخان و ریحان)

مواد سس بشامل:

كره  ...........................................۵۰ گرم

آرد.............................................  ۴ قاشق غذاخوری

شیر..........................................  ۳ پیمانه

نمک و فلفل ................................ به میزان لا زم

مواد برای روی كیک:

سس مایونز................................ ۳ قاشق غذاخوری

 سبزیجات پخته ........................... به میزان لا زم

 

طرز تهیه:

مرغ را تمیز كرده و سپس با ۱ لیوان آب، نمک، فلفل، پیاز، سیر، هویج و كرفس بپزید. سپس بگذارید تا سرد شود; استخوان های آن را جدا كرده و گوشت مرغ را چرخ كنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را نیز جدا كنید; حال زرده تخم مرغ، سبزی معطر، نمک، فلفل، پنیر گودا، رنده پوست لیمو و سس بشامل را با گوشت مرغ مخلوط كرده و خوب هم بزنید; سفیده تخم مرغ را با هم زن بزنید تا سفید و پفكی شود و سپس به مخلوط بالا  اضافه كنید و آرام آرام هم بزنید تا یكدست شود.

قالب مستطیل شكل به اندازه ۲۰ف۳۲ سانتیمتر را چرب كنید كمی آرد ته آن بپاشید مواد را داخل قالب ریخته و روی آن كمی آرد بپاشید; روی قالب را با كاغذ فویل بپوشانید و در فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید به مدت ۳۰ دقیقه بپزید سپس فویل را از روی قالب بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر صبر كنید تا روی كیک كمی طلا یی شود، سپس از فر بیرون آورید و صبر كنید تا سرد شود، آنگاه در ظرف مورد نظر قرار دهید و كمی سس مایونز روی آن بمالید و با سبزیجات پخته تزئین نمایید.

روش تهیه سس بشامل:

كره را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید، آرد را اضافه نموده و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس شیر را اضافه كرده و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و غلیظ شود; نمک و فلفل را اضافه كنید از روی حرارت بردارید; كمی خامه یا كره روی آن بریزید تا رویه نبندد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كیک مرغ و سبزیجات تعداد بازديد: 520 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز