Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:33

5
اردیبهشت
سمبوسه‌ی سوسيس

سمبوسه‌ی سوسيس

طرز تهیه سمبوسه‌ی سوسيس

سمبوسه‌ی سوسيس

 

مواد لازم برای 8 نفر

 

سوسیس خردكرده...........................................680 گرم

روغن برای سرخ كردن............................................به میزان لازم

نان باگت .........................................................1 عدد

پوره‌ی گوجه‌فرنگی.........................................140 گرم

برگ شاهی.....................................................2 پیمانه

مواد لازم برای تهیه‌ی پیاز كارامل كرده:

روغن زیتون.....................................................2 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده ..................................................600 گرم

شكر قهوه‌ای.....................................................1 قاشق سوپخوری

سركه‌ی بالزامیك............................................60 میلی‌لیتر

 

 

روش تهیه

 

ابتدا سوسیس‌ها را سرخ كنید. در این فاصله، نان را از كنار برش بزنید و پوره‌ی گوجه را داخلش بریزید. آن‌گاه پیاز كارامل‌كرده را بیفزائید و سوسیس و شاهی را اضافه نمائید. حالا ساندویچ را درون فویل یا كیسه‌ی نایلونی قرار دهید و آن را به 8 قسمت تقسیم كنید.

روش تهیه‌ی پیاز كارامل‌كرده: روغن را درون تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید؛ پیاز را به مدت 10 دقیقه در‌‌ آن تفت دهید. آن‌گاه شكر و سركه را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا پیاز، كاراملی شود.

برچسب ها: روغن زیتون، سوسیس، سمبوسه‌ی سوسيس، پوره‌ی گوجه‌فرنگی تعداد بازديد: 497 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز