Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:38

13
آذر
سالاد پاستا با برگ شاهی

سالاد پاستا  با برگ شاهی

طرز تهیه سالاد پاستا با برگ شاهی

 سالاد پاستا  با برگ شاهی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

پاستای پاپیونی شكل     460 گرم

نمك     2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون     4 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی مینیاتوری     460 گرم

برگ شاهی     90 گرم

نمك و فلفل     به میزان لازم

پنیر  موزارلا (تازه)     150 گرم

 

 

در قابلمه‌ی مناسبی، آب بریزید و آن را روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه پاستا، نمك و یك قاشق سوپخوری از روغن را بیفزائید و همین كه پاستا نرم شد، آن را در آبكش بریزید. حالا باقیمانده‌ی روغن را در تابه‌ای بریزید، روی اجاق بگذارید و گوجه‌فرنگی‌های دو نیم كرده را به مدت یك دقیقه در آن تفت دهید. سپس پاستا، شاهی، نمك و فلفل را نیز به گوجه‌فرنگی‌ها بیفزائید و مخلوط كنید. پس از آن، سه چهارم از پنیر را نیز به مخلوط پاستا اضافه كنید و بعد از 2 دقیقه، تابه را از روی اجاق بردارید. اكنون صبر كنید تا پاستا خنك شود. حالا آن را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و رویش باقیمانده‌ی پنیر را بپاشید.

برچسب ها: پاستا، سالاد پاستا با برگ شاهی، برگ شاهی تعداد بازديد: 739 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز