Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 15:12

13
آذر
توگی سَرداغی (ویژه‌ی خراسان)

توگی سَرداغی (ویژه‌ی خراسان)

پیازداغ، زردچوبه، نمك و فلفل را در تابه‌ای بریزید، گوشت را به آن بیفزائید و تابه را روی اجاق بگذارید. آن‌گاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید. سپس قرص عصاره‌ی گوشت را خرد كنید.

هومن سليمی

 

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

پیازداغ                         3 قاشق چایخوری

زردچوبه                       1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل                   به میزان لازم

گوشت چرخكرده             250 گرم

قرص عصاره‌ی گوشت      1 عدد

آب                               500 میلی‌لیتر

ارزن خوراكی بدون پوست 300 گرم

عدس پخته                    100 گرم

كشك                          250 میلی‌لیتر

سیر داغ                       3 قاشق سوپخوری

نعناداغ                         1 قاشق سوپخوری

زعفران حل‌كرده در آب     2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه توگی سَرداغی 

پیازداغ، زردچوبه، نمك و فلفل را در تابه‌ای بریزید، گوشت را به آن بیفزائید و تابه را روی اجاق بگذارید.

آن‌گاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید. سپس قرص عصاره‌ی گوشت را خرد كنید و آن را هم درون تابه بریزید. اكنون 500 میلی‌لیتر آب به مواد بیفزائید و صبر كنید تا بجوشد.

حالا ارزن خوراكی را اضافه كنید و 20 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید تا بپزد.

حالا عدس پخته را بیفزائید و مخلوط كنید. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و كشك را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.

سپس اجاق را خاموش كنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر كنید.

اینك غذا را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با سیرداغ، نعناداغ، پیازداغ، زعفران و كشك تزئین نمائید و میل كنید.

 

برچسب ها: توگی سَرداغی، گوشت چرخكرده، كشك تعداد بازديد: 615 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز