فاطمه درویش
مواد لازم برای 2-4 نفر
پنیر خامهای 150 گرم
بادام آسیاب كرده 50 گرم
ریحان، شاهی، ترخون خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده یكدوم قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
نان لواش 1-2 عدد
كره 25 گرم
پاپریكا به میزان لازم
روش تهیه دیپ پنیر با نان
پنیر خامهای، بادام، سبزی و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آبلیمو را بیفزائید و مایه فراهم كرده را در یخچال قرار دهید. حال نانهای لواش را به اندازه 6×8 سانتیمتر ببرید، رویشان كره بمالید و اندكی پاپریكا بپاشید.
سپس آنها را لوله كنید و در سینی فر بچینید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 140 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 5 دقیقه نانها را برشته كنید، اكنون مایه فراهم كرده را در ظرف مناسبی بریزید و با نانهای برشته بیارائید. میتوانید نان را به شكل دلخواه همچون مثلث، دایره و قلب ببرید.