Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:26

9
شهریور
دیپ پنیر با نان

دیپ پنیر با نان

پنیر خامه‌ای، بادام، سبزی و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید و مایه فراهم كرده را در یخچال قرار دهید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

پنیر خامه‌ای                                   150 گرم

بادام آسیاب كرده                            50 گرم

ریحان، شاهی، ترخون خرد كرده       2 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده كرده                   یك‌دوم قاشق چایخوری

آبلیمو                                           1 قاشق چایخوری

نان لواش                                      1-2 عدد

كره                                              25 گرم

پاپریكا                                          به میزان لازم

 روش تهیه دیپ پنیر با نان

پنیر خامه‌ای، بادام، سبزی و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید و مایه فراهم كرده را در یخچال قرار دهید. حال نان‌های لواش را به اندازه 6×8 سانتیمتر ببرید، رویشان كره بمالید و اندكی پاپریكا بپاشید.

سپس آنها را لوله كنید و در سینی فر بچینید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 140 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 5 دقیقه نان‌ها را برشته كنید، اكنون مایه فراهم كرده را در ظرف مناسبی بریزید و با نان‌های برشته بیارائید. می‌توانید نان را به شكل دلخواه همچون مثلث، دایره و قلب ببرید.

 

برچسب ها: آشپزی با پنیر، تهیه دیپ پنیر، دیپ پنیر با نان، آموزش دیپ پنیر، روش تهیه دیپ پنیر، مواد لازم دیپ پنیر تعداد بازديد: 1620 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز