Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 آذر 1396 - 07:11

30
مرداد
ماهی انگشتی

ماهی انگشتی

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. فیله‌های ماهی را خرد کنید. بادام را در مخلوط‌کن بریزید تا غلظت آن مانند پودر سوخاری شود.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

2-3 سال

مواد لازم ماهی انگشتی

فیله ماهی               400 گرم

ارگانو                       1 قاشق چایخوری

بادام                       1 پیمانه

تخم‌مرغ                   2 عدد

پوست لیمو             1 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان           2 قاشق سوپخوری

آبلیمو                     2 قاشق سوپخوری

روش تهیه ماهی انگشتی

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.

فیله‌های ماهی را خرد کنید.

بادام را در مخلوط‌کن بریزید تا غلظت آن مانند پودر سوخاری شود.

در ظرف متوسطی بادام را با پنیر پارمسان، ارگانو و پوست لیمو مخلوط کنید.

در کاسه دیگری، تخم‌مرغ‌ها را با آبلیمو مخلوط کنید.

آنگاه فیله ماهی را در مخلوط تخم‌مرغ بغلتانید.

روی فیله‌ها را با مخلوط بادام بپوشانید.

روی سینی فر کاغذ بیندازید و فیله‌های ماهی را روی آن بچینید.

اکنون کمی روغن زیتون روی فیله‌های ماهی بریزید.

فیله‌های ماهی را 20 دقیقه در فر بپزید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، آشپزی با ماهی، فیله ماهی، کودک و ماهی، ماهی انگشتی، دستور پخت ماهی تعداد بازديد: 228 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ماهی انگشتی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز