تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
9-12 ماه
مواد لازم سوپ نخود و گل کلم
نخود پخته 1 پیمانه
گل کلم 1 عدد کوچک
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سیر 1 حبه
گوجهفرنگی 1 عدد
هویج 1 عدد
کرفس 1 ساقه
پیاز یکدوم عدد
رزماری 1 ساقه
برگ بو 2 عدد
پنیر پارمسان 1 قاشق چایخوری
روش تهیه سوپ نخود و گل کلم
گل کلم را بشویید و گلچهها را جدا کنید. سبزیجات را خرد نمایید.
سهچهارم قابلمه را از آب پر کنید و گل کلم، پیاز، کرفس، هویج و گوجهفرنگی را بیفزائید.
سپس رزماری، برگ بو و سیر را در تنزیب بریزید و آن را با تکهای نخ ببندید. سپس آن را هم در قابلمه قرار دهید.
حالا آب را به جوش بیاورید و 20 دقیقه بپزید. اکنون حرارت را خاموش کنید.
تنزیب حاوی گیاهان معطر را فشار دهید و آن را از ظرف خارج نمایید.
سپس نخود را به آن بیفزائید. آنگاه مواد را در دستگاه غذاساز بریزید تا پوره یکدستی حاصل شود.
روی آن کمی روغن زیتون بریزید و پنیر پارمسان رنده کرده بریزید.