Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:34

18
مهر
کیک مرنگ

کیک مرنگ

سفیده تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید. آن‌گاه سفیده را به مدت تقریبی 4 دقیقه با همزن دستی بزنید تا شکر حل شود.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

مواد لازم کیک مرنگ

سفیده تخم‌مرغ                      7 عدد

اسانس وانیل                         1 قاشق چایخوری

شکر دانه ریز                          450 گرم

رنگ مجاز خوراکی                   به میزان لازم

خامه فرم گرفته حدود               600 گرم

توت فرنگی ورقه‌ای خرد کرده     حدود 500 گرم

روش تهیه کیک مرنگ

سفیده تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید.

آن‌گاه سفیده را به مدت تقریبی 4 دقیقه با همزن دستی بزنید تا شکر حل شود.

حالا آن را از روی بخار بردارید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

سپس رنگ آبی را به سفیده بیفزائید و مخلوط کنید.

سفیده زده شده را در کیسه شیرینی‌پزی بریزید و با ماسوره 1B آن را به شکل مارپیچ روی سینی دارای کاغذ روغنی بریزید.

مرنگ را در فر گرم کرده با دمای 100 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت و ده دقیقه بپزید.

این‌ مراحل را بار دیگر با سفیده انجام دهید و این‌بار رنگ صورتی را به آن بیفزائید.

می‌توانید از هر رنگ دو لایه داشته باشید.

پس از خنک شدن کامل، روی هر لایه خامه فرم گرفته بمالید و ورقه‌های توت‌فرنگی را قرار دهید و لایه بعدی را رویش بگذارید.

 

برچسب ها: آشپزی کودک، کیک کودک، شیرینی پزی، کیک تولد کودک، کیک و شیرینی، کیک مرنگ، دستور تهیه کیک مرنگ تعداد بازديد: 1777 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز