Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:23

22
اسفند
املت ذرت، پنير و هويج

املت ذرت، پنير و هويج

طرز تهیه املت ذرت، پنير و هويج

املت ذرت، پنير و هويج

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 30 دقیقه

12-24 ماه

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

تخم‌مرغ ........................8 عدد

ذرت   ...........................310 گرم

هویج رنده شده ..............180 گرم

جعفری خردشده.............یك‌چهارم پیمانه

پنیر چدار رنده‌شده ..........60 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

 

روش تهیه

تخم‌مرغ‌ها را در كاسه متوسطی بریزید و هم بزنید و بعد بقیه مواد لازم را  به آن بیفزائید و دوباره هم بزنید. حدود یك‌چهارم از تركیبات تخم‌مرغ داخل كاسه را داخل ‌تابه نچسب كوچك كه از پیش مقداری روغن در آن ریخته‌اید، بریزید و بگذارید با حرارت متوسط پخته شوند تا املت سفت شود. املت را از وسط یك تا بزنید و آن را داخل یك بشقاب سر بدهید و روی بشقاب را بپوشانید تا املت سرد نشود. این كار را با باقیمانده تركیب تخم‌مرغ تكرار كنید تا 4 عدد املت درست شود.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، املت ذرت، پنير و هويج تعداد بازديد: 466 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز